Hírek

Ismét ArtPark a Városligetben

Várunk a Néprajzi Múzeum mobil műtermében! 2018. jún. 16.

A Liget Budapest ArtPark célja, hogy minél több családnak adjon lehetőséget a közös alkotásra, játékra, minőségi időtöltésre a Városligetben. Kezdjük együtt a szünidőt! A Néprajzi Múzeum most is izgalmas programmal készül és bepillantást enged a jövő múzeumába.

Neked mit jelent a család? És a körülötted élőknek? Milyen szereped van a családodban? Megtalálod benne helyedet? A barátaid családnak számítanak? Kíváncsi vagy rá, hogy más, hozzád hasonló emberek milyen családokban élnek? Sok izgalmas képpel, tárggyal vár a Néprajzi Múzeum, hogy az ArtParkban te is hozzáadd a gondolataidat a készülő gyermek- és ifjúsági múzeumhoz! Nézd meg, próbáld ki, hogyan fogunk együtt játszani, gondolkodni, múzeumozni a neked épülő állandó kiállításunkban, mutasd meg, mit gondolsz a család témájáról!

Érkezéskor minden család kap egy kincskereső térképet, amin a jelek feladatokat rejtenek kicsiknek és nagyobbaknak. (Minden állomáson igénybe lehet venni, anyu, apu, a nagyi vagy a tesó segítségét.) A megoldott feladatokért nem csak az élmény, de pecsét is jár. A Család Kincséhez az összes pecsét összegyűjtésével lehet eljutni. A pecsétekkel teli füzeteket pedig a szerencsések valódi kincsekre válthatják.

A részvétel ingyenes.

Részletes program.

JEGYEK