Hírek

A Néprajzi Múzeum a Rosalia Fesztiválon

A Liget Budapest Art Park programhelyszínén 2018. máj. 11. - 2018. máj. 13.

A Liget Budapest Art Park a Néprajzi Múzeummal és a Magyar Zene Házával karöltve számos izgalmas gyerek-, és családbarát programmal érkezik a Rosalia Fesztiválra. 

Kerámia invázió! Miből, mit, hol, hogyan? Fedezzünk fel együtt különleges és hagyományos boros edényeket, ismerkedjünk meg az ezer arcú MISKAKANCSÓVAL és más díszes tárgyakkal, amelyek most még a Néprajzi Múzeum egyedülálló kerámiagyűjteményében várják, hogy az új épületben is bemutatkozzanak majd.

Én vagyok a miskakancsó! Rajzolj egy szép kackiás bajuszt, szelfizz és mutasd meg, milyen lesz egy boros kancsó, ha te mosolyogsz ki belőle!


Történetek borról, hordóról a nagyvilágból. A népmesék időtlen világában utazunk 4 kontinensen keresztül – olvassuk, mondjuk, szőjük a kaland fonalát…

Ügyességi játékok mindenkinek! Hordógurítás, vödör hordás, puttony cipelés – verseny, kitartás, jutalom: a legügyesebbek kipróbálhatják a HORDÓ PUZZLE-t is 😉

Meseóra. Szombaton és vasárnap 15-16 óráig a Görömbő Kompánia és Szabad Boglárka mesél kicsiknek és nagyoknak, szomjasaknak, borosoknak, igazmondóknak és füllentőknek, az egész díszes sokadalomnak.
 

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Részletes program.

JEGYEK