Hírek

Nevezzük el együtt a Néprajzi Múzeum gyermek- és ifjúsági kiállítását!

Május 30-ig várjuk a névjavaslatokat!

Az épülő Néprajzi Múzeumban önálló gyermek- és ifjúsági kiállítótér nyílik, amelynek létrehozásába a közönséget is bevonjuk. Legutóbb egy kiállítandó tárgy történetét vártuk, ezúttal pedig a tárlat nevének megtalálásában számítunk a leendő látogatók közreműködésére.  

A megújuló Néprajzi Múzeumban olyan újdonságokkal várjuk a látogatókat, mint a gyermek- és ifjúsági kiállítás. A tárlat tartalmi alakításában nagy szerepet kapnak a leendő látogatók, akiknek a kiállítással kapcsolatos döntésekben is részük lehet. 

Ezúttal közös ötletelésre invitáljuk a közönséget, hogy együtt megtaláljuk a Néprajzi Múzeum gyermek- és ifjúsági kiállításának végleges nevét. Kíváncsiak vagyunk látogatóink véleményére, javaslataira, hiszen ez a kiállítás nekik készül. A kiállítással kapcsolatos hírek, információk és érdekességek megtalálhatóak az ifiki.neprajz.hu weboldalon, valamint az IFIKI Facebook és Instagram oldalán. A névötleteket május 30-ig várjuk privát üzenetben az IFIKI Facebook oldalán, vagy az ifiki@neprajz.hu e-mail címen. A kiválasztott ötlet beküldőjét feltüntetjük a kiállítás készítőinek névsorában.  

 

JEGYEK